Luna Events, de locatie voor al jouw feesten en evenementen

Luna Events garandeert jou een voortreffelijke dag!

Luna Events verhuurt haar zalen en biedt haar diensten aan iedereen die van zijn bruiloft de dag van zijn leven wilt maken. Bovendien biedt Luna Events haar diensten aan die toegesneden zijn op jouw cultuur en tradities. Of je nu een Surinaams of Marokkaanse bruiloft wilt, een Turks of een oer-Hollandse bruiloft? Onze professionele weddingsplanners zijn zeer toegewijd om jouw dag waar je waarschijnlijk van jongs af aan van hebt gedroomd voor jou werkelijkheid te maken.

Luna Events heeft verschillende diensten in huis die deze droomdag voor jou realiseren. Onder het kopje Luna Services kun je zien welke extra diensten Luna Events aanbiedt. Luna Events heeft onder andere zeer professionele koks die de lekkerst maaltijden voor je verzorgen, een enthousiaste decoratieteam die de zalen graag volgens jouw wensen decoreert en een toegewijde fotograaf die alle onvergetelijke momenten voor jou vastlegt . We hopen jou hiermee te hebben overtuigd en hopen jou binnenkort te mogen begroeten.

Luna Events Bruiloft vieren Nederland

Afghaans

Wettelijk met elkaar verbonden zijn betekent elkaar het ja-woord geven, elkaar trouw beloven en het leven met haar Voors en Tegens samen ondergaan! Zo ook in de Afghaanse cultuur!

Luna Events Bruiloft vieren Nederland

Hindoestaans bruiloft

Je wilt je Hindoestaanse bruiloft naar behoren uitvoeren? Dan mogen vele ceremonies niet ontbreken. Wij verzorgen jouw bruiloft tot op het detail nauwkeurig. Lina Events neemt de gehele organisatie voor haar rekening. Luna Events heeft ruim ervaring met het organiseren van Hindoestaanse trouwerijen. Ook de catering kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Luna Events Bruiloft vieren Nederland

Marokkaanse Bruiloften

Luna Evens ontfermt zich over jouw Marokkaanse huwelijksfeest! Daka Marakshia, draagstoel of een tiendelige taart? Luna Events maakt van jouw Marokkaanse bruiloft daadwerkelijk een knaller van een feest!

Luna Events Bruiloft vieren Nederland

Turkse Bruiloften

Luna Event maakt van jouw Turkse bruiloft een evenement waar je jaren op terugkijkt. Wij voorzien in een grote zaal die toegang biedt aan de vele gasten die de Turkse bruiloften gewoon zijn. In de zaal is er mogelijkheid om de bruidsbank waar het bruidspaar zetel neemt, mooi te centraliseren voor het begroeten van gasten, het aanbrengen van sieraden of het opspelden van geld en goud.

Luna Events Bruiloft vieren Nederland

Nederlandse Bruiloften

Luna Events is uitermate geschikt en zeer bekwaam om jouw bruiloft van top tot teen te arrangeren. Neem een kijkje op de site van Luna Events en laat je meevoeren. Onze zalen zijn geheel naar wens in te delen. Luna Events biedt u een full service arrangement aan waar je volop van kunt genieten!

Luna Events Bruiloft vieren Nederland

Overige bruiloften

Wil je een bruiloft vieren dat anders is dan de bruiloften die wij op onze website getypeerd hebben? Dan is dat bij ons natuurlijk ook mogelijk. Wij nemen al je wensen door zodat je  jouw droomdag kunt realiseren.

De beste service in combinatie met de perfecte locatie!

Luna Events

Luna Services

Leuna Events neemt jouw zorgen uit handen, zodat jij optimaal kunt genieten!

Decoratie

Hip, modern, eigentijds, traditioneel, persoonlijk, of thema’s die iets wijken van de norm. Luna Events decoratieteam heeft één motto: alles kan niets moet!

Catering

Catering op maat? Dan ben je bij ons op het goede adres. Van Afghaans tot Marokkaans; van Turks tot Hollands. Wij draaien ons hand nergens voor om. Jouw bestelling is bij ons in goede handen.

Bloemist

Unieke bloemcreaties worden vervaardigd om van jouw bruiloft een sfeervolle dag te maken.

Luna Events Fotograaf homepagina

Fotograaf

Waan je in de hemel en leg jouw bijzondere dag vast. We hebben de beste fotografen in huis, die precies weten hoe ze jouw bijzondere moment op de gevoelige lens vastleggen.

Luna Events Bruidstaart Homepagina

Bruidstaart

Het item dat onmisbaar is op ieder bruiloft is de bruidstaart. Verschillende varianten en smaken passeren de revue. Wij stemmen de creaties op jouw wensen af waardoor wij in staat zijn een gepersonaliseerd en unieke bruidstaart te verwerkelijken.

Special Effect

Zelfs voor speciale effecten zijn wij te porren. Nagenoeg alles is bespreekbaar. Weinig gaat ons te ver. Confetti, siervuurwerk, duiven, laaghangende rook en sfeerverlichting. Je hoeft het maar te benoemen en wij verzorgen het!

Luna Events

Een locatie waarbij alles mogelijk is !

Zet jouw stap richting geluk, en laat Luna Events jouw droomdag organiseren