Vier feest in onze feestzaal nabij Den Haag

Ieder feest wordt volgens jouw specifieke wensen georganiseerd

Onze feestzaal in de omgeving van Den Haag is voor verschillende feesten geschikt. Wij hebben twee zalen tot onze beschikking die we geheel naar wens indelen en stijlvol voor jou decoreren. We toveren de zalen om tot een feestlocatie op maat. Heb je catering nodig voor jouw feest? Dan is dat voor Luna Events geen enkel probleem. Wij werken met professionele chef-koks die ieder gerecht heerlijk op smaak brengen alvorens deze te serveren. Wil je daarnaast gebruik maken van een fotograaf die bijzondere momenten voor jou vastlegt? Dan regelen we dat graag voor jou. We hebben verschillende fotografen in dienst die de mooiste momenten van jouw feest vastlegt, zowel op foto als op film. De foto’s kunnen worden genomen op onze feestlocatie of op een locatie naar keuze.

Onze feestzaal in de buurt van Den Haag is geschikt voor alle feesten

Bij Luna Events kun je terecht voor verschillende soorten feesten. Onze feestlocatie is onder andere geschikt voor een jubileum, een verjaardagsfeest of een hennafeest. Wij nemen de volledige organisatie van het feest op ons. Zo zorgen we naast catering en een professionele fotograaf ook voor decoratie, bloemen en eventuele special effects. Alles wordt uiteraard afgestemd op jouw wensen, zodat we in onze feestzaal nabij Den Haag een onvergetelijk feest kunnen organiseren voor jou en je gasten!

Boek nu de ideale feestlocatie

Bij ons kun je terecht voor onderstaande feesten. Daarnaast is onze zaal ook geschikt voor een trouwerij. Zo organiseren wij onder andere Turkse, Afghaanse en Hindoestaanse bruiloften. Staat jouw feest er niet tussen? Geen probleem! Geef jouw wensen door en de rest is aan ons. Wij zorgen ervoor dat onze feestlocatie volledig ingericht wordt op basis van het feest dat jij wilt vieren. Dus ben je nog op zoek naar een feestzaal in de buurt van Den Haag? Zoek dan niet verder! Voor het boeken van de zaal of voor meer informatie neem je contact op door te bellen naar +31 (0)850605888 of vraag een offerte aan.

Jouw feest? Onze zorg!

Staat  jouw feest er niet tussen? Geen probleem! Geef jouw wensen door en de rest is aan ons.

Luna Events Feesten 25 jarige jubilium

25-jarig jubileum

Gefeliciteerd! Jij bent 25 jaar samen met jouw partner! Luna Events maakt het voor jou mogelijk om deze bijzondere dag met al jouw dierbaren te vieren.

Abraham of Sara

Jij hebt een mijlpaal in jouw leven bereikt! Dit moet uitbundig met jouw naasten worden gevierd. Luna Events heeft de middelen in huis om van deze dag een dag te maken waar je vaak over zult vertellen.

Hennafeest

Laat jouw Hennafeest compleet door Luna Events verzorgen. Onze zalen zijn geschikt voor zowel besloten als uitgebreide Hennafeesten.

Luna Events Feesten besnijdenissfeest

Besnijdenisfeest

De dag van het besnijden van jouw zoontje is een bijzondere dag die met ieder familielid gedeeld dient te worden. Luna Events helpt graag mee met de organisatie.

Eerste verjaardag van jouw kind

Deze bijzondere dag mag niet vergeten worden. Jouw kind is 1 jaar geworden! Dat  moet natuurlijk groots gevierd worden.

Sweet 16 & 18

Jouw dochter of zoon is jarig en het is zijn/haar zestiende of achttiende verjaardag? Dan mag dit niet ongevierd blijven! Deze speciale dag kun je geheel naar wens door Luna Events laten organiseren. Wij zetten al onze middelen in om deze dag voor jouw kind onvergetelijk te maken.

Luna Events maakt van jouw droom werkelijkheid!