Decoratie

Speciaal voor jou uitzonderlijke dag worden de mooiste bloemen geselecteerd.

Hip, modern, eigentijds, traditioneel, persoonlijk, of thema’ s die iets wijken van de norm. Luna Events decoratieteam heeft een motto: alles kan niets moet!

Luna Events werkt met een ijverig decoratieteam samen die maar een doel voor ogen heeft en dat is van jouw interieur en locatie een existente eyecatcher te maken. Het decoratieteam voorziet in alle wensen en behoeftes van het bruidspaar. Door de jarenlange ervaring van onze team weten ze wat ze kunnen verwachten aan de ene kant en dat ieder dag een verrassing is aan de andere kant!

Onze decoratieteam werkt samen met de overige diensten die Luna Events aanbiedt om van jou Locatie(s) van prachtige versieringen te voorzien.  Luna Events decoratie is op de hoogte van de ins and outs van vele culturen en tradities en kan haar decoratie daaraan conformeren. Onze team werkt met verschillende materialen en accessoires om een fraaie inrichting tot stand te brengen. Voor de finishing Touch kan overleg worden gevoerd met de bloemist van Luna Events om net dat ene extra aan het decor toe te voegen voor een stralend decor. Luna Events weet u op dit gebied te adviseren en zalen aan te bieden waar de decoratie mooi tot uiting komt.

Heeft onze decoratieteam bepaalde producten niet in voorraad? En jij vindt het een musthave voor jouw decoratie dan kan dat in overleg worden aangeschaft. In een vrijblijvend gesprek op locatie kunnen de mogelijkheden worden besproken en kunnen wij elkaar inspireren en motiveren om een fantastische creatie te realiseren. Wil je de ogen van je genodigden doen glinsteren? Maak dan gebruik van onze decorateurs en onze bloemisten. Onze staf en partners zijn van alle markten thuis, zijn zeer flexibel en hebben verstand van zaken. Bij ons bent u in veel opzichten in goede handen!

Maak je bruiloft bij Luna Events waar, zet jouw stap richting geluk.