Nederlandse bruiloften

Hollands, hip en eigentijds!

Luna Events is uitermate geschikt en zeer bekwaam om jouw bruiloft van top tot teen te arrangeren. Neem een kijkje op de site van Luna Events en laat je meevoeren. Onze zalen zijn geheel naar wens in te delen. Luna Events biedt jou een full service arrangement aan waar je volop van kunt genieten!

Luna Events helpt jou jouw gasten te vermaken door twee prachtige zalen tot jouw beschikking te stellen. Willen jullie authentieke items toevoegen en weten jullie niet precies hoe dit realiseren? Luna Events denkt graag met jou mee om van jouw dag een superleuke en gezellige dag te maken. Luna Events arrangeert graag voor jou een originele bruiloft op zijn Hollands, waar de polonaise tot in de late uurtjes wordt gedanst! De zalen zij zowel beschikbaar voor de dag als de avondgasten. De catering verzorgt voor jou standaard buffetten maar ook originele tafels met bijzondere opmaak. Natuurlijk is jouw invloed op jouw eigen bruiloft groot. Ontbijt, lunch, brunch, diner, barbecue alles is te bespreken en veel is te bewerkstelligen. De kwaliteit en creativiteit proef je terug in de gerechten en hapjes die accuraat door onze catering zijn bereid.

Wij verzorgen ook extra diensten voor jouw bruiloft.

Luna Events denkt aan alle details

Heb je een thema in gedachten die je in je decoratie wilt aantreffen? Wil je fleurige bloemen zowel in jouw boeket als in jouw decoratie terugzien of wil je dat beiden elkaar matchen? Neem contact met ons op en wij laten jou kennismaken met onze decoratieteam die jou vol passie kan vertellen over de verscheidenheid aan mogelijkheden.

Heb jij behoefte om een prachtig album te creëren waar eeuwige herinneren in zijn opgeslagen? Dan raden wij jou aan om contact op te nemen met een van onze fotografen. Maak foto’s van de plaatsen waar je gefotografeerd wilt worden en leg dit voor aan de fotografen van Luna Events. We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten voor een vrijblijvend gesprek!

Zet jouw stap naar het ultieme geluk en draag de organisatie van jouw bruiloft over aan Luna Events.