Special Effects

Maak het maar zo gek als je maar wilt, Luna Events regelt het voor je.

Zelfs voor speciale effecten zijn wij te porren. Nagenoeg alles is bespreekbaar. Weinig gaat ons te ver. Confetti, siervuurwerk, duiven, laaghangende rook en sfeerverlichting. Je hoeft het maar te benoemen en wij verzorgen het!

Luna Events verzorgt machines die laaghangende rook produceren. Dit heeft als effect dat het bruidspaar al dansend zich in de zevende hemel ‘begeeft’. Luna Events voorziet ook in siervuurwerk voor zowel het aansnijden van de taart als voor een ware spektakel om je prachtige dag mee te starten en\of af te sluiten. Houd rekening bij het toepassen van siervuurwerk met het vragen van een vergunning en laat het afsteken van vuurwerk over aan onze professioneels die jouw veiligheid en die van jouw gasten waarborgen.  Special Effects kan je zo groot en zo klein inzetten als je zelf wilt, bespreek de mogelijkheden met onze experts.

Het los laten van duiven door de bruid en bruidegom staat voor elkaar eeuwige trouw beloven en elkaar vrijheid permitteren. Bovendien staan duiven voor nieuws overbrengen. Sommige bruidsparen zien in duiven de boodschappers die hun overleden dierbaren op de hoogte brengen van hun geluk! Beeld je eens in hoe mooi dat is! Als kanttekening moet wel gezegd worden, dat niet ieder gemeente het toestaat om voor een gebeurtenis als een bruiloft gebruik te maken van duiven. Informeer bij jouw gemeente naar de randvoorwaarden alvorens voor deze optie te kiezen.

 Eveneens verzorgen wij naar behoefte sfeerverlichting. Sfeerverlichting wordt ingezet om bijvoorbeeld het gangpad, de dansvloer of de plek waar de bruid en bruidegom zetelt spectaculair met multi-colors te verlichten. Hoewel wij beschikken over prachtige zalen en daardoor deze verzorgen alsof het onze kindjes zijn, staan wij niet afwijzend tegenover Confetti. Confetti is harstikke leuk om mee te strooien zowel voor jong als oud. Wel moet gebruik worden gemaakt van kwalitatieve Confetti dat bijvoorbeeld niet afgeeft op kleding, tafels, zetels en vloeren. Iets waar jij als bruidspaar en wij van Luna Events niet gelukkig van worden!  Zoals eerder aangegeven is Confetti leuk! Maar bespreek met onze experts de mogelijkheden om later teleurstelling te voorkomen. Kortom, voor het creëren van een spetterende bruiloft zijn speciale effecten mits veilig toegepast onontbeerlijk.

Maak je bruiloft bij Luna Events waar, zet jouw stap richting geluk.