Trouw nu in een echte Turkse trouwzaal

Vier jouw bruiloft geheel naar wens!

Wil je trouwen in een Turkse trouwzaal? Luna Events verzorgt alles wat betreft jouw bruiloft en houdt hierbij rekening met de Turkse gewoonten en gebruiken. Wij maken van jouw bruiloft een evenement waar je jaren met veel plezier op terugkijkt. Wij voorzien in een grote zaal die toegang biedt aan de vele gasten die de Turkse bruiloften gewoon zijn. In de zaal is er de mogelijkheid om de bruidsbank mooi te centraliseren voor het begroeten van de gasten, het aanbrengen van sieraden of het opspelden van geld en goud. De relatief kleine zaal is eventueel geschikt voor een verlovingsdag waarbij het de traditie is het rode lint door te knippen om de verloving in te luiden. Daarnaast is Turkse trouwzaal zaal geschikt voor een henna-dag waar je, omringd door je dierbaren, volgens de Turkse rituelen henna aanbrengt op de handen van de bruid.

Een complete bruiloft in onze Turkse trouwzaal

We stellen niet alleen de Turkse trouwzaal tot onze beschikking voor een bruiloft of verlovingsfeest, maar bieden ook extra services. Zo kunnen we met onze catering echt Turks eten voorbereiden. We hebben ingrediënten die uitsluitend voor de Turkse keuken zijn ingekocht. Speciaal opgeleide koks zullen met ziel en zaligheid de Turkse keuken voor je verzorgen. Daarnaast hebben we een fotograaf die de speciale momenten voor jou op foto en film te zetten. Zo gaat hij onder andere mee om de bruid op te halen en is hij erbij wanneer het bruidspaar de Turkse trouwzaal in wordt begeleid. De huwelijksgiftenceremonie kan worden afgesloten met het aansnijden van de taart die ook door Luna Events is verzorgd. Aan veel zaken is dus gedacht! Mochten wij nog kwesties zijn vergeten, dan gaan we graag met jou in gesprek om jouw wensen door te nemen.

Laat je bruiloft door ons organiseren

Maak je wensen kenbaar en laat de rest door Luna Events verzorgen! Tijd kost geld en daar heeft Luna Events op ingespeeld. Wij beheren vele diensten onder één dak. Of je nu iemand van de decoratie nodig hebt of iemand van de catering; Luna Events brengt jou vrijblijvend en zonder enige vorm van verplichting met hen in contact. Heb je daarnaast algemene vragen of wil je meer informatie over onze Turkse trouwzaal? Bel ons dan op +31 (0)850605888. Wij staan jou graag te woord! Naast Turkse bruiloften organiseren wij ook Afghaanse, Marokkaanse, Hindoestaanse en Nederlandse bruiloften. Neem ook hiervoor contact met ons op.

Maak je Turkse bruiloft bij Luna Events waar, zet jouw stap richting geluk.