Afghaanse Bruiloft

Vier jouw bruiloft volledig naar wens!

Wettelijk met elkaar verbonden zijn, betekent elkaar het ja-woord geven, elkaar trouw beloven en het leven met haar Voors en Tegens samen ondergaan! Zo ook in de Afghaanse cultuur!

Luna Events feliciteert jou alvast met jouw trouwplannen en kijkt ernaar uit om jou te helpen met het realiseren van jouw dromen. Luna Events doet er alles aan om jouw Afghaanse huwelijksfeest tot een succes te brengen. De staf neemt jou de zorg uit handen, zodat jij jouw huwelijk zonder enige vorm van stress kunt voltrekken. Luna Events heeft een professionele staf tot haar beschikking die uitmuntend kwaliteit levert. Alleen het allerbeste is goed genoeg!

Wij verzorgen ook extra diensten voor jouw bruiloft.

Luna Events denkt aan alle details

De zalen zijn zowel volgens de traditionele voorschriften te betreden. Ze zijn zeer geschikt om voorafgaand het aansnijden van de taart de “Attan” in te dansen en/of de ‘mesdans’ in uit te voeren. Ook voor de overige Afghaanse tradities en rituelen zijn de zalen buitengewoon geschikt.

De catering voorziet in de lekkerste rijst, vleesgerechten en dessert. Onze Afghaanse koks zijn zeer bekend met de Afghaanse keuken. Om die reden hebben zij zowel een adviserende als een uitvoerende rol.

Luna Events heeft daarnaast professionals in dienst die jou helpen met de bruidstaart., de decoratie, de bloemen en eventueel het toepassen van Special Effects. Al deze diensten zijn uitgebreid beschreven onder het kopje Luna Services. Wil jij een verpletterende indruk achter laten? En wil jij van jouw bruiloft een feest maken die jouw gasten verkiezen als het beste festijn van het jaar?  Zoek dan niet verder en neem contact met ons op. Wij hebben er in ieder geval zin in! Jij ook?

Zet jouw stap naar het ultieme geluk en draag de organisatie van jouw bruiloft over aan Luna Events