Catering

Catering op maat? Dan ben je bij ons op het goede adres. Van Afghaans tot Marokkaans; van Turks tot westers. Wij draaien ons hand nergens voor om. We zijn op de hoogte van de kruiden en specerijen die voor ieder cultureel gerecht kenmerkend zijn. Jouw wens is bij ons in goede handen.

Luna Events biedt jouw de mogelijkheid om gebruik te maken van cateraars die de gehele catering op zich nemen. Een goede catering tijdens jouw bruiloft is van onschatbare waarde. Onze partners leveren de beste diensten en ook hier wordt in zijn geheel afgestemd op jouw wensen en budget. Eveneens wordt rekening gehouden met jullie gebruiken en tradities; het eten wordt hier volledig op toegesneden. Waar nodig worden kruiden en specerijen van land van herkomst ingekocht. Onze koks weten jou uit te leggen waar ingrediënten voor dienen en hoe deze worden gebruikt. Zij vertalen jouw wensen in de keuken en maken er een sensationele beleving van.

Onze catering verzorgt alles wat met eten en drinken te maken heeft. Het fraai opdienen en de presentatie laat je met een gerust hart aan hen over. Alles wordt tot op de puntjes verzorgd. Niets is hen teveel. Heb je wensen ten aanzien van de presentatie of ten aanzien van de volgorde van opdienen of je hebt  een draaiboek opgesteld? Onze culinaire professionals zijn bereid met je mee te denken, je van tips te voorzien en advies te geven omtrent het wel al dan niet het toepassen van jouw ideeën; mochten een aantal zaken om wat voor reden dan ook niet mogelijk zijn dan dragen onze professionals alternatieven aan die wel haalbaar zijn. Het streven van onze professionals is jou continue positief te verrassen. Onze partners zijn betrokken, flexibel en zeer ervaren. Ze zijn opgeleid, hebben kennis van zaken en zijn het visitekaartje van jouw prachtige dag!

Luna Events Catering Mantoe kleine foto
Luna Events Catering kippenpotjes

Maak je bruiloft bij Luna Events waar, zet jouw stap richting geluk.