Wij bieden dé vergaderlocatie nabij Den Haag

Full service bediening en opties

Voor een vergaderlocatie of vergaderzaal in omgeving Den Haag ben je bij Luna Events van harte welkom! Wij hebben alles in huis om jouw zakelijke meetings tot in de puntjes te verzorgen. Onze locatie is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes, kleine congressen, meetings en workshops. Luna Events beschikt tevens over kwalitatief hoogstaande apparatuur die je kunt inzetten bij bepaalde activiteiten tijdens jouw programma. Daarnaast hebben we enthousiast en gastvriendelijk personeel in huis die jou gedurende de dag graag van dienst zijn. De sfeervolle zalen van Luna Events zijn uitstekend bereikbaar zowel per auto als met het openbaar vervoer. Je kunt kiezen voor een vergaderarrangement en daarmee bieden we de perfecte optie voor de vergaderlocatie of vergaderzaal in de omgeving van Den Haag!

Kies voor een volledig arrangement bij onze vergaderlocatie in de buurt van Den Haag

Bij Luna Events beschikken wij over alle faciliteiten om van jouw bijeenkomst een succes te maken. Om een geheel verzorgde vergadering te organiseren, bieden wij een vergaderarrangement aan op onze locatie in de buurt van Den Haag. Dit houdt in dat wanneer je onze zaal boekt je een volledig arrangement krijgt. De inhoud van dit arrangement is als volgt:

Locatiehuur de gehele dag
Audiovisuele middelen
Koffie, thee en een zoete lekkernij bij ontvangst
Koffie, thee en water tijdens pauzemomenten
Lunchbuffet met soep, belegde broodjes, melk en jus d ’orange
Binnenlands drankenarrangement tijdens borrel
Tafelgarnituur
Koud- en warm bittergarnituur
Personeel voor bediening
Inrichting van de zaal

We bieden dus niet alleen een vergaderlocatie of vergaderzaal, maar regelen de volledige dag voor jouw vergadering in de omgeving van Den Haag. Vraag eveneens naar de optionele extra’s die Luna Events te bieden heeft. Wij stemmen het vergaderarrangement af op jouw wensen, dus kom snel naar Honselersdijk, vlakbij Den Haag voor jouw evenement!

Informeer naar de mogelijkheden

Combineer onze vergaderlocatie met een vergaderarrangement en organiseer je eigen zakelijke evenement in de omgeving van Den Haag! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en voor meer informatie of vraag een offerte aan. Wij zijn te bereiken op +31 (0)850605888. Wij stellen onze vergaderzaal graag tot jouw beschikking om zo het perfecte zakelijke evenement te organiseren voor jou en je gasten in de buurt van Den Haag! Ben je ook op zoek naar een locatie om een feest of bruiloft te organiseren? Ook dat is mogelijk bij ons. Onze zaal wordt namelijk ook vaak gebruikt als trouwzaal.

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepaste oplossing voor de dag!