Vier jouw Marokkaanse bruiloft in één van onze zalen

Vier jouw bruiloft volledig naar wens!

Luna Events ontfermt zich over jouw Marokkaanse bruiloft en organiseert een onvergetelijk feest in één van onze zalen! Wij stemmen het feest volledig af op jouw wensen. Wil je een draagstoel of een tiendelige taart? Wij maken het waar! Luna Events heeft dé faciliteiten in huis om van jouw bruiloft een mooie dag te maken. Zo is onze Marokkaanse feestzaal hoog genoeg om de draagstoel, de zogeheten 3amaria, in te dragen en groot genoeg om de bruidsbank een mooie centrale plek te geven. De kleine zaal kan omgetoverd worden tot een Marokkaanse trouwzaal of feestzaal om bijvoorbeeld je verloving te vieren in de omgeving van Rotterdam. Willen jullie tijdens de Marokkaanse bruiloft liever gescheiden de zalen betreden? Ook dat is mogelijk bij ons! Je kunt namelijk onze beide trouwzalen voor de Marokkaanse bruiloft afhuren. Zo kunnen mannen en vrouwen tijdens het verblijf en de viering gescheiden blijven en zelfs bij de entree de zalen apart betreden.

Organiseer jouw Marokkaanse bruiloft met catering in onze zalen

Luna Events biedt naast zaalverhuur voor een Marokkaanse bruiloft ook catering. We hebben koks in dienst die de smakelijkste Bastilla’s bakken, het smeuïgste vlees opdienen en de lekkerste desserts maken. Onze koks hebben specifieke ingrediënten tot hun beschikking die van het eten een sensatie maken. Bovendien hebben ze de vaardigheden in huis om volgens de Marokkaanse gebruiken muntthee te bereiden en deze volgens dezelfde gebruiken in te schenken. Zo kun je in een van onze trouwzalen genieten van heerlijk eten tijdens jouw Marokkaanse bruiloft.

Een Marokkaanse trouwzaal voor jouw bruiloft in de omgeving van Rotterdam of Den Haag

Wanneer je op zoek bent naar een Marokkaanse trouwzaal of een Marokkaanse bruiloft wilt organiseren in de omgeving van Den Haag of Rotterdam, ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben twee trouwzalen tot onze beschikking die we volledig omtoveren voor jouw Marokkaanse bruiloft. Naast zaalverhuur voor een Marokkaanse bruiloft bieden we extra services. Zo kunnen we bijvoorbeeld special effects toepassen tijdens het dansen of Dakka Marrakchia regelen. Daarnaast kunnen we een bruiloft organiseren waar de mannen en vrouwen van elkaar worden gescheiden. Het is allemaal mogelijk, dus boek nu een Marokkaanse trouwzaal in de omgeving van Den Haag of Rotterdam!

Neem contact op of vraag een offerte aan

Ben je op zoek naar zaalverhuur of trouwzalen voor een Marokkaanse bruiloft en wil je dit feest organiseren in de omgeving van Den Haag of Rotterdam? Dan is Luna Events de beste keuze voor jou! Wij zorgen ervoor dat jouw Marokkaanse bruiloft in een van onze zalen gehouden kan worden en dat het een onvergetelijke dag wordt! De Marokkaanse trouwzaal of feestzaal wordt volledig ingericht en gedecoreerd aan de hand van jouw wensen. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Bel dan naar +31 (0)850605888 of vraag een offerte aan. Informeer naar zaalverhuur voor een Marokkaanse bruiloft in een trouwzaal of feestzaal in de omgeving van Rotterdam of Den Haag.

Zet jouw stap naar het ultieme geluk en draag de organisatie van jouw bruiloft over aan Luna Events.