Hindoestaanse trouwerij

Aan elk detail is gedacht!

Wil je een Hindoestaanse trouwerij die tot in de puntjes verzorgd is? Dan mogen vele ceremonies niet ontbreken. Bij Luna Events nemen we de gehele organisatie voor onze rekening en verzorgen we jouw bruiloft tot in detail nauwkeurig. We hebben veel ervaring met het organiseren van een Hindoestaanse bruiloft en hebben een mooie zaal waar deze festiviteit gehouden kan worden.

Wij verzorgen extra diensten voor jouw Hindoestaanse trouwerij

Luna Events is voor een Hindoestaanse trouwerij de beste keuze! Wij hebben twee hoogstaande zalen tot onze beschikking. Dit betekent dat je voor het organiseren van jouw Hindoestaanse bruiloft een zaal kunt kiezen waar alle rituelen die bij deze bruiloft komen kijken, worden waargemaakt. Daarnaast bieden we extra services, zoals een fotograaf, decoratie, catering, bloemen en indien gewenst creëren we een onverwacht moment door special effects toe te passen.

Een bruiloft afgestemd op jouw wensen

We zullen niet uitweiden over de verschillende rituelen die de Hindoestaanse trouwerij kent, want zo heeft iedere stam in India zijn tradities en gebruiken. Wat wij wel kunnen, is bespreken waar jouw behoeftes liggen en deze volgens jouw wensen uitvoeren. Onze zalen lenen zich nagenoeg voor alles wat in de Hindoestaanse cultuur noodzakelijk is om tot een geslaagde trouwerij te komen. Zo is bijvoorbeeld een vuurkorf voor het poffen van rijst toegestaan mits de veiligheidsvoorschriften in acht worden genomen. Een Hindoestaanse bruiloft, maar ook een verlovingsfeest, kan dus zo in onze zaal geregeld worden!

Neem contact op voor de mogelijkheden

Wil je jouw Hindoestaanse bruiloft in onze zaal houden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)850605888. Zo kunnen we samen de mogelijkheden en wensen doornemen om een onvergetelijke dag te organiseren. Wil je meer informatie over de kosten? Vraag dan online een offerte aan. Ook voor Marokkaanse, Afghaanse en Turkse bruiloften kan onze zaal gebruikt worden. Neem ook daarvoor contact met ons op.

Zet jouw stap richting geluk, en laat Luna Events jouw droomdag organiseren