Bruidstaart

Het is lekker en mooi want uitstraling maakt het af.

Het item dat onmisbaar is op ieder bruiloft is de bruidstaart. Verschillende varianten en smaken passeren de revue. Wij stemmen de creaties op jouw wensen af waardoor wij in staat zijn een gepersonaliseerd en unieke bruidstaart te verwerkelijken.

Luna Events heeft contact met partners die de bruidstaart met alle liefde voor jou willen verzorgen. Nagenoeg iedereen beaamt ons als wij aangeven dat een bruidstaart – al dan niet vergezeld met siervuurwerk- niet mag ontbreken bij zo’n belangrijk moment. Het aansnijden van een taart door het echtpaar is een terugkerend item in ieder bruiloft en een van de hoogtepunten van jouw dag. Eveneens een moment dat niet mag missen bij het maken van een fotorapportage.

Je kunt kiezen uit een ruim aanbod aan taarten van onze partners, uiteraard is eigen inbreng zeer welkom. Zo slaan we onze handen in één en designeren we samen een bruidstaart waar onze gasten moeite voor doen om van af te blijven! Een meer gepersonaliseerde taart wordt gerealiseerd door teksten en logo’s te gebruiken die aan het leven van het bruidspaar zijn gerelateerd . Aan smaak e.d. mag zeker worden getornd. Jouw ambities en jouw verlangens staan voorop! Een taart van één of meerdere lagen, van chocola, Zwitserse room, slagroom of Cakepops en Macarons toevoegen? Doe inspiratie op en laat onze taartenbakster het werk voor je doen! Heb je plannen voor de Sweettable? ook dat is met onze toegewijde baksters te bespreken.

Het componeren van de taart kan afhankelijk van het aantal etages en ingrediënten op locatie geschieden of opgebouwd aangeleverd worden. Tip! Overleg met de decorateurs over waar de bruidstaart komt te staan. De bruidstaart heeft met recht een prominente plek in de zaal. Laat je adviseren over wat voor ondergrond en welke verlichting het beste bij jouw taart past en hoe het beste de taart aan het decor kan worden aangepast. Een huwlijkstaart is met recht onderdeel van een mooi decor. Tijd, energie en vooral veel liefde is in de bruidstaart gestoken en daarom mogen de taarten van Luna Events gezien worden!

Luna Events Bruidstaart Homepagina

Maak je bruiloft bij Luna Events waar, zet jouw stap richting geluk.